Studio 't Loo

Alles wat je moet weten over onze studio

 

Studio ‘t Loo

Wie zijn wij

Wij zijn Jaap en Irma van Beek,  in het jaar 2006 zijn wij begonnen met tatoeëren en piercen in onze eigen studio. Wij zijn getrouwd en hebben samen 2 dochters.

Ondertussen hebben wij onze werkzaamheden uitgebreid met permanente make-up en het weg laseren van tatoeages, hiervoor heeft Irma diverse cursussen gevolgd en de benodigde certificaten gehaald.

Wij werken uitsluitend op afspraak zodat wij alle tijd en aandacht aan onze klant kunnen geven. Ook voor het zetten van piercings is het nodig om van te voren  te bellen en een tijd af te spreken.

Het nemen van een tatoeage is iets heel persoonlijks, daarom is het voor ons belangrijk om samen met de klant tot een mooi ontwerp te komen, hier nemen wij dan ook alle tijd voor.

De meeste tatoeages worden door ons zelf ontworpen en uitgetekend maar u kunt natuurlijk ook met eigen ontwerpen komen. In onze studio hebben wij een groot aantal boeken om ideeën op te doen, ook hebben wij diverse boeken met verschillende lettertypes. Uiteraard beschikken wij over de benodigde vergunningen uitgegeven door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, hiervoor staat de studio onder controle van de GGD.

Onze voorwaarden:

  • Wij tatoeëren en piercen alleen op afspraak
  • Niet onder invloed van drank of drugs
  • Niet onder de 16 jaar (neem een geldige legitimatie mee)

Meer informatie of een afspraak maken?

Wij geven je graag meer informatie
over onze werkwijze of prijzen.

Share This